Élet-Stílus

Belenézhetünk az új Üvegtigrisbe

Megjelent az Üvegtigris 3 előzetese, amelyből kiderül, hogy a szeretnivaló lúzercsapat fővezére Lali egy klasszikus szerepcserés helyzetben kóstolhat egy gazdag ügyvéd yuppie-életébe. A premier december közepére várható.

A történet szerint egy fogpiszkáló, egy lövés, egy megkeseredett orvos és egy jókor érkező luxuskocsi elég, hogy Lali meghozza élete nagy döntését: mindent maga mögött hagy és lelép. Az Üvegtigris váratlan vendége, Feri, a budapesti sztárügyvéd – bár nem tervezte -, a büfénél marad, míg Lali – bár nem tervezte -, az ügyvéd Bentley kabriójában marad. Elindul tehát egy őrült nap, az álomautóra azonnal felfigyel az álomnő, Lali játszani kezdi a nagymenőt, és elkezdődik élete legnagyobb kalandja, élete talán legjobb nőjével…


A már jól ismert hat jómadár – Rudolf Péter, Reviczky Gábor, Gáspár Sándor, Szarvas József, Horváth Lajos Ottó, Csuja Imre – mellett a filmben kulcsszerepet kap Kamarás Iván és Szabó Erika, a közönség láthatja majd Pikali Gerdát és Ruttkay Laurát is, Koko egy epizódszereplőt alakít, de olyan hírességek is feltűnnek majd a vásznon, mint Várkonyi Andrea, Talmácsi Gábor, Szalai Balázs.

Három 35 mm-es kamera összesen 50 000 méter nyersanyagra rögzítette a filmet. Az Üvegtigris 3 vágási munkálatain a vágó, Kiss Wanda és a rendező, Rudolf Péter már hetek óta gőzerővel dolgoznak, hogy a december 16-ai bemutatóra elkészülhessen a 40 kópia. Ezek között lesznek angol feliratosak, illetve a siket nézőkre gondolva magyar feliratosak is.

A forgatás helyszínére a FigyelőNet is ellátogatott, ahol megtudtuk, hogy a vígjátékforgatás nem egy házibuli.
Riportunkat itt olvashatja >>

Olvasói sztorik