Élet-Stílus

NFL: csöndben maradt, megbüntették

Médiakötelezettségeinek elmulasztása miatt pénzbírságot kapott Randy Moss, a profi amerikaifutball-ligában (NFL) szereplő Minnesota Vikings elkapója. Eközben a gyengén kezdő csapatnál Brett Favre sérülése miatt aggódnak.

A New England Patriotstól szezon közben érkezett nagyszerű elkapónak azért kell 25 ezer dollárt (4,9 millió forint) fizetnie, mert október 13. óta nem állt az újságírók rendelkezésére. Márpedig a profiliga szabályzata egyértelműen kimondja, hogy a játékosoknak hetente, meghatározott időpontokban sajtó rendelkezésre kell állniuk.

Persze nem ez a legnagyobb baja jelenleg a szezont két győzelemmel és négy vereséggel kezdő Minnesota Vikingsnek, sokkal inkább Brett Favre bokasérülése, amely miatt a 41 éves irányító játéka kérdéses a jó formában lévő, egy vereség mellett öt győzelmet számláló New England (Moss volt csapata) elleni vasárnapi meccsen.

Arra, hogy szerepel jelenleg 50-50 százalék az esély amerikai hírforrások szerint. Amennyiben az amúgy vasembernek tartott Favre nem tuja vállalni a játékot, úgy megszakad a rekordja, eddig ugyanis kihagyás nélkül 291 alkalommal volt kezdő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik