Élet-Stílus

Szó sincs mázliról a Ferrarinál

Luca di Montezemolo, a Ferrari elnöke szerint a csapat feltámadása a gyárban végzett kemény munkának és az összes alkalmazott odaadásának köszönhető.

Fernando Alonso a Brit Nagydíj után még 47 pontos hátrányban volt a világbajnoki címért folytatott harcban, azóta azonban háromszor is nyert, így már csak 11 pont a lemaradása Mark Webberrel szemben. Luca di Montezemolo Ferrari-elnök szerint a feltámadás a gyárban végzett kemény munkának köszönhető, az elnök kivétel nélkül mindenkire büszke.

“Ezek a győzelmek a csapat kemény munkájának köszönhetőek, szerencséről szó sincs, az eredmények nem az égből pottyantak” – fogalmazott Montezemolo. “Mindenki, a pilótáktól és versenymérnöki stábtól kezdve a kerékcseréken vagy háttérstábban dolgozókon át a gyári alkalmazottakig mindenki hozzátette a magáét a sikerhez.”

“Büszke vagyok arra, hogy a csapat elnöke lehetek, Stefano Domenicalinak és embereinek pedig köszönettel tartozom, mert akkor sem adták fel, amikor nagyon rosszul festettek a dolgok. Ez az a csapat, amilyet akarok: olyan emberekből áll, akik csendben teszik a dolgukat és akkor sem keserednek el, ha nehézségekkel kerülnek szembe, ugyanakkor két lábbal állnak a földön a kellemes pillanatokban is.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik