Élet-Stílus

Németh Olaszországban folytathatja

Angol lapértesülések szerint Olaszországba kerülhet Németh Krisztián, a Liverpool támadója.

A Daily Mail úgy tudja, hogy a 21 éves csatárt Serie A újonca, a Lecce nézte ki magának. A játékjogának feléért az olasz klub egymillió fontot ajánl a ‘Poolnak, és persze közben igényt tart Németh szolgálataira, miután szeretne megkapaszkodni az élvonalban.

A korosztályos nemzeti csapattal Európa-bajnoki és világbajnoki bronzérmes, egyszeres felnőtt válogatott Németh Krisztián három évvel ezelőtt került az MTK-tól az angol sztárklubhoz, s bár a tartalékcsapat gólkirályaként bajnokságot is nyert, a felnőttek között eddig – egy-két felkészülési meccset leszámítva – nem kapott szerepet.

A Liverpool legutóbb kölcsönadta az AEK Athénnak, amelyben 18 mérkőzésen három gólt szerzett. A görög klub elégedett volt vele, s szerette volna, ha a marad, a Liverpool azonban visszarendelte, és egyelőre kivár, mivel a döntést megelőzően új vezetőedző, a Fulhamtől érkező Roy Hodgson szeretne meggyőződni a magyar csatár képességeiről.

Németh Krisztián jövőjét esetleg Fernando Torres sorsának alakulása is befolyásolhatja, még mindig nem dőlt el, hogy Európa- és világbajnok támadó marad-e Liverpoolban.

A „vörösök” játékosai egyébként kapósak Olaszországban, Németh Krisztián leigazolásával tavasszal a Sampdoria kacérkodott, Lucas Leiveát pedig a Palermo csábítja kitartóan, ám a hírek szerint Hodgson ragaszkodik a brazil középpályáshoz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik