Élet-Stílus

Kik a legpengébb öregek?

admin
admin

2010. 07. 12. 12:30

Odabentről kifelé, a szív, a gerinc és az agy segítségével győzték le az időt – írja a hat legpengébb nagyöreg bemutatásaként a TOPLISTA Emberek, Arcok című kiadvány, amely a gazdasági és szellemi elitet mutatja be komoly és meghökkentő listákon keresztül.

Négyet elárulunk a legnagyobb kisugárzással bíró nagyöregek listájából: Etka Anyó jogaoktató, Tabányi Mihály harmonikaművész, Jancsó Miklós filmrendező és Ranschburg Jenő pszichológus.

Miért esett rájuk a választás, mit tudnak az életről? – mindez kiderül a Figyelő és a United Publishers együttműködésében készült, hétfőtől kapható kiadványból, amely mintegy harminc listába szedve összeállítja a legizgalmasabb, legtöbbet véleményezett nevek tablóját.

A TOPLISTA Emberek, Arcok című kiadvány könnyű, igényes, olvasmányos társadalomrajz, amely mindenki számára betekintést enged azok rangsorába, akik számítanak. A kiadvány nemcsak azt az alapvető emberi kíváncsiságot igyekszik kielégíteni, amivel az olvasók a toplisták felé fordulnak, hanem átfogó korrajzot is ad napjaink legmeghatározóbb embereiről, arcairól. Olvashat például a legnagyobb hatalmú emberekről, a bulvárkirályokról, az örök másodikokról és azokról, akik a legnagyobbat váltottak eddigi életük során.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Budapest, 2016. július 4.
A Fõvárosi Kéményseprõipari Kft. (FÕKÉTÜSZ) kéményseprõje egy csepeli házban a kondenzációs gázkazánt és annak égéstermék-elvezetõ csövét ellenõrizi és fotózza a Fenyves úton 2016. július 4-én. A kötelezõ kéményellenõrzés és -tisztítás július 1-jétõl ingyenes és magáncégek helyett az Országos Katasztrófavédelmi Fõigazgatósághoz (OKF) került. Korábban a kéményseprés már olyan drága volt, hogy sokakat ez riasztott el a rendszeres ellenõrzés megrendelésétõl.
MTI Fotó: Marjai János
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.