Élet-Stílus

Bombaigazolásra készül a Manchester City

A nyári nagybevásárlás legértékesebb „portékája" Didier Drogba, a Chelsea elefántcsontparti támadója lehet.

A Manchester City eddig 60 millió fontot költött új játékosokra, a spanyol David Silvára (Valencia), a német Jerome Boatengre (Hamburg) és az elefántcsontparti Yaya Touréra (Barcelona), ámbátor ezzel korántsem ért véget a nyári nagybevásárlás. Sőt…

A City eddigieknél is nagyobb „dobásra” készül, Roberto Mancini menedzser kifejezett kérésére kész leigazolni Didier Drogbát a Chelsea-től. Lapértesülések szerint a kisebbik manchesteri klub a napokban 20 millió fontos ajánlattal kopogtat a londoniak ajtaján.

Az elefántcsontparti csatárnak még két évig érvényes szerződése van a Chelsea-vel, amely aligha mond le könnyen egyik legjobbjáról, aki az előző szezonban 29 góllal a Premier League gólkirálya lett, és a bajnoki cím megszerzése mellett az FA-kupa sikerben is jelentős érdemei vannak – ő szerezte a győztes gólt a Portsmouth elleni döntőben.

Bombaigazolásra készül a Manchester City 1

Az angol lapok megjegyzik: Drogba minden idők egyik legjobb támadókettősét alkothatja az argentin Carlos Tévezzel a Cityben; nem mellékesen anyagilag sem járna a rosszul a váltással: három évre szóló szerződése évi hatmillió fontot garantálna a számára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik