Élet-Stílus

Mourinho: a Real edzője leszek

José Mourinho, az Inter trénere egy vele készült interjúban azt állítja, hogy a Real Madrid vezetőedzője lesz.

Az olasz Panorama magazin pénteken megjelelő számában interjút közöl a portugál trénerrel, az anyagból azonban néhány izgalmasabb részlet már most nyilvánosságra került. Az FC Porto és a Chelsea korábbi, az Inter jelenlegi trénere azt állítja, hogy „egy napon” majd a Real Madrid vezetőedzője lesz, csak azt nem árulta, hogy mikor.

A királyi csapat szeretné, ha már nyáron Madridba költözne, és állítólag a spanyol vezetők már fel is vették a kapcsolatot a portugál stratégával, ugyanakkor az Inter is örömmel megtartaná a sikerkovácsát.

„Egyszer a Real Madrid edzője leszek. Nagycsapatot dirigáltam Angliában, nagycsapatnál dolgozom Olaszországban és Spanyolországban is egy nagycsapat edzője leszek…” – mondta José Mourinho, aki ebben a szezonban könnyen duplázhat az Interrel.

Az Olasz Kupa már zsákban van, hétvégén az újabb bajnoki cím, jövő hét szombaton pedig a régóta várt BL-diadal is meglehet. Ha összejön a triplázás, egyesek szerint Mourinho elvégezettnek tekinti a milánói feladatát, és új kihívást keres majd magának…

Ajánlott videó

Olvasói sztorik