Élet-Stílus

Geráék a Story TV-n írhatnak történelmet

A Gera Zoltán csapata, az angol Fulham első nemzetközi kupagyőzelmét szerezheti meg, ha az Európa Liga döntőjében legyőzi a spanyol Atlético Madridot. A meccshez - amelyet a Story TV élőben közvetít - Gera döntőt érő góljával igyekszünk kedvet csinálni.

Az 1879-ben alapított Fulham fennállása már azzal is legnagyobb sikerét aratta, hogy bejutott az UEFA-kupa örökébe lépő, első alkalommal kiírt Európa Liga döntőjébe.

A délnyugat-londoni együttes menetelésében Gera Zoltán is főszerepet játszott. A korábbi Fradi-játékos 13 mérkőzésen 6 gólt szerzett, emellett 3 gólt érő átadása is volt.


Elsősorban Gera miatt nagy az érdeklődés Magyarországon a szerdai finálé iránt, amelyet itthon csak a Story TV közvetít (20:45); a csatorna weboldalán is adja a kupadöntőt.

A Fulham ellenfele a spanyol Atlético Madrid lesz a hamburgi döntőben. A spanyol klubnak szintén van „magyar kapcsolata” – pontosabban edzőjének, Quique Sánchez Floresnek, akinek a szíve választottja Fehér Orsi, a fiatalon elhunyt Fehér Miklós húga.

Olvasói sztorik