Élet-Stílus

Kórházban a brazil csodacsatár

Szemsérülés miatt kórházba került a brazilok csodacsatára, Neymar.

Neymar legutóbb a Guarani elleni kupameccsen szerzett öt gólja miatt került az újságok címlapjaira, továbbá azért, mert pazar teljesítményén felbuzdulva a közvélemény, illetve Brazília több korábbi futball-legendája is a válogatottba, a vb-keretbe követelte.

Most súlyosnak látszó sérülése miatt foglalkozik vele a brazil, valamint a nemzetközi sajtó. A Santos 18 éves üdvöskéje egy esés nyomán megütötte a szemét a Paulista bajnokság döntőjének odavágóján, Santo Andre elleni vasárnapi találkozó 29. percében.

Neymart a szünetben le kellett cserélni, miután bevérzett a jobb szeme, és mivel rövid ideig a látásával is gondok adódtak, kórházba szállították. Mauricio Zenaide, a Santos csapatorvosa szerint ugyanakkor a játékos sérülése nem túl súlyos, így ha a további vizsgálatok megnyugtató eredményt hoznak, hamarosan hazatérhet otthonába.

Ugyanakkor Neymar bizonyosan kihagyja a szerdai, Atletico Mineiro elleni kupameccset, a Paulista bajnokság döntőjének jövő hétvégén esedékes visszavágóján viszont már valószínűleg már pályára léphet. A Santos az első mérkőzésen 3-2-re nyert.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik