Élet-Stílus

Véget ért Raúl szezonja

Bokaszalag-sérülés miatt a szezonban már nem léphet pályára, Raúl, a Real Madrid veterán támadója.

A Real hétvégi győzelmével ugyan továbbra is tapad a listavezető Barcelonára, Zaragozában azonban két játékosát is „elveszítette”. Rafael van der Vaartnak a combizma sérült meg, és emiatt az egész idénye, sőt, a vb-szereplése veszélybe került.

A helyére beállt, vezetést szerző Raúlnak pedig a bokaszalagjaival akadtak gondok, ezért őt is le kellett cserélni, majd hétfőn a klub azt közölte, számára is véget ért a szezon.

A 32 éves csatár – aki 1994-ben éppen Zaragozában debütált a Real felnőtt csapatában – 228. gólját szerezte a spanyol élvonalbeli bajnokságban, ezzel Alfredo di Stefanót megelőzve feljött a harmadik helyre a vonatkozó rangsorban.

Raúlnak már csak hat gólt kell szereznie ahhoz, hogy Hugo Sanchezt is utolérje, az éllovas Temo Zarra (251) rekordját ugyanakkor egyelőre nem fenyegeti veszély, tekintve, hogy Raúl mostanság csak elvétve jut(ott) játéklehetőséghez a Realban.

Egyébként egy másik listán is jól áll, miután 77. alkalommal szerezte meg az adott találkozó első gólját, Hugo Sanchezzel egyetemben vezeti az erre vonatkozó listát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik