Élet-Stílus

Dzsudzsákék lemaradnak a BL-ről? – videó

Dzsudzsák Balázs góljával szerzett vezetést, azonban végül döntetlent ért el a PSV a Heerenveen vendégeként az Eredivisie 32. fordulójában. Az eindhoveniek nemigen érhetik el a BL-indulást érő második helyet.

Az első, kiegyenlített félidőben a kapusok vonták magukra a figyelmet – a több helyzet ellenére sem született gól.

Szünet után a PSV gyorsan vezetést szerzett; Dzsudzsák remekül kényszerítőzött Toivonennel, s a visszakapott labdát higgadtan a hálóba helyezte; ez volt a magyar támadó középpályás 14. gólja az idényben.

A vendégek, s elsősorban védőik, talán túl sokat ünnepeltek, Gerald Sibon ugyanis akadálytalanul fejelhetett Isaksson hálójába. A második eindhoveni gól is Toivonen közreműködésével született: a finn ezúttal Manolevet hozta remek szituációba. Ám ahogy Dzsudzsák gólját követően, a PSV ezúttal sem tudta megtartani előnyét, Daryl Janmaat íveléséből Pavel Wojciechowski egyenlített.

Heerenveen-PSV – gólok:

A döntetlen azt jelenti, hogy két játéknappal a vége előtt Dzsudzsákék hátránya hat pont a listavezető Twentével szemben, s mivel a Suárez büntetőjére és Pantelics góljára alapozó Ajax 2-0-ra nyert Tilburgban, az amszterdamiak is öt ponttal állnak az eindhoveniek előtt.

eredivisie, 32. forduló

Roda-Venlo 4-2
Willem II-Ajax 0-2
Heerenveen-PSV Eindhoven 2-2
Feyenoord-Sparta Rotterdam 3-0
Den Haag-Nijmegen 2-3
Utrecht- Groningen 1-1

Az élcsoport:
1. Twente 80 pont, 2. Ajax 79, 3. PSV Eindhoven 74

Ajánlott videó

Olvasói sztorik