Élet-Stílus

A játékosok kiállnak a Juventus edzője mellett

Noha a szurkolók házon kívül szeretnék látni Ciro Ferrarát, a játékosok nevében Giorgio Chiellini megvédte az edzőt.

A Juventus alatt egyre inkább mélyül a gödör: a gárda az ötödik helyre esett vissza a Serie A tabelláján, miután utolsó hét mérkőzéséből ötöt elveszített, de valamennyi sorozatot tekintve sem jobb a helyzet: 10 mérkőzés, hét vereség a közelmúlt mérlege.

A szurkolók, ha rajtuk múlna, menesztenék az edzőt, Ciro Ferrarát, a klubvezetőség azonban még hezitál – a játékosok szerint ugyanakkor nincs szükség váltásra. Giorgio Chiellini, a Juve válogatott védője kifejtette, ők – még – bíznak a szakvezetőben. „Ferrera mellett vagyunk, miután egy hajóban evezünk vele” – kezdte Chiellini.

„A kritika egyébként jogos, hiszen aligha fordult elő korábban a klub történetében, hogy tíz mérkőzésből hetet elveszített a csapat. Eddig is mindent megtettünk, ám valahogy mégsem sikerült kikecmeregnünk a gödörből… Ugyanakkor továbbra is nagyon keményen dolgozunk, és a következő hét sorsdöntő lehet a számunkra. A Roma elleni bajnoki, illetve az Inter elleni kupameccs ugyanis jó esély arra, hogy elinduljunk felfelé, de ha dolgok rosszul sülnek el, mélyebbre is süllyedhetünk” – tette hozzá a 25 éves futballista.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik