Élet-Stílus

Vettel nem bánja a késői kezdést

Sebastian Vettelt nem zavarja, hogy a többi élcsapattal ellentétben a Red Bull nem lesz ott az első teszten, a német szerint az elnyújtott fejlesztés kifizetődik.

A Red Bull csapatfőnöke, Christian Horner nemrég elismerte, hogy a csapat kihagyja az első, februári tesztet, helyette az RB6-ost a szélcsatornában finomítják még, és csak a második, jerezi gyakorláson gurul pályára az autó.

A tavaly a Red Bull-lal bajnoki második helyet szerző Sebastian Vettel szívesen vezetne már minél előbb, de megérti a döntést, és bízik benne, hogy az előnyükre válik ez a stratégia.

“Persze, egy kicsit elkeserítő, de így is lesz 12 napunk a tesztre, ami nem kevés. Sokkal jobb, ha a szélcsatornában fejlesztjük az autót, ez nekem is tökéletesen megfelel.”

“Nagyon erős a csapat, 100 százalékosan mögöttem áll, és nagyszerű a hangulat nálunk. A Renault nagyon erős motorszállító, valamint a fogyasztás tekintetében is a legjobbak közé tartoznak. Biztos vagyok benne, hogy versenyképes lesz az autó, eddig minden nagyon pozitív” – nyilatkozta az F1-com-nak a német.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik