Élet-Stílus

Figo a Real játékosait noszogatja

A portugál aranylabdás szerint a Real Madrid játékosállományában megvan a potenciál a nagy sikerekhez, de ehhez a húzóembereknek igazolniuk kell értékeiket.

A Real Madrid (és a Barcelona illetve az Inter) egykori csillaga szerint elsősorban a kolosszális összegekért megvásárolt sztárokon múlik, hogy a madridiak mit érhetnek el a hazai és a nemzetközi porondon.

A 2000-ben szintén rekordösszegért, 60 millió euróért a spanyol fővárosba költöző szélső az európai szövetség (UEFA) honlapján úgy vélte, a madridiak a Bajnokok Ligája esélyesei közé sorolhatók.

„A Real hagyományosan jó a legnevesebb klubsorozatban még akkor is, ha az elmúlt években ezt nem igazolta. A madridi mez viselése külön presztízs, hisz a csapatot mindig a favoritok közé sorolják. Tavaly a klub neves játékosokat igazolt, a sikerekhez mindössze az kell, hogy az újonnan érkezettek bizonyítsák, miért éppen rájuk esett a választás.”

A madridiak a Milan elleni otthoni vereség ellenére könnyedén, csoportelsőként léptek a BL legjobb 16 csapata közé, ahol a francia Olympique Lyon együttesével mérkőznek meg a negyeddöntőbe jutásért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik