Élet-Stílus

Visszahívta fiataljait a Loki

A Juventustől szerzett védőt a Stuttgart, Király Gábor az 1860 Münchennél is a szurkolók kedvence, az angol kapitányt műteni kell, a Loki visszarendelte két kölcsönben szereplő játékosát. Rövid focihírek.

Nem hosszabbított szerződést az Arsenallal Fran Mérida. Az Ágyúsok 19 éves spanyol középpályása ehelyett ötéves szerződést kötött az Atlético Madriddal. Mérida nyáron csatlakozik a madridiak keretéhez.

Megműtteti még játékos korából visszamaradt térdsérülését Fabio Capello, az angol válogatott szövetségi kapitánya. Az olasz tréner várhatóan február-március környékére épül fel a műtétből, addig televízión át követi játékosai formáját.

Szezon végéig a Stuttgartot erősíti a Juventus balhátvédje, Cristian Molinaro. A németek a féléves kölcsönjátékért egymillió eurót fizettek a torinóiaknak, de szezon végén további négymillió kifizetésével végleg megtarthatják a 26 éves bekket.

Az erős angliai havazások miatt elhalasztották a kedd estére tervezett Blackburn Rovers-Aston Villa, illetve a ma este esedékes Manchester City-Manchester United angol Ligakupa-elődöntőket. A kétfelvonásos párharcok új idejét január 19-re és január 27-re tűzték ki.

Közös megegyezéssel szerződést bontott a Villarreal Fabricio Fuentesszel. A 33 éves argentin védő három szezont követően hagyta el a klubot. A játékos valószínűleg Argentínában keres magának új csapatot.

Visszarendelte két kölcsönben szereplő játékosát, Nagy Zoltánt és Szilágyi Pétert a Debrecen. A baloldali védőként bevethető Nagy a Honvédnál, míg a csatárposzton szereplő Szilágyi a Vasasnál töltötte az őszi szezont.

Az 1860 München szurkolói Király Gábort választották az őszi idény legjobb játékosának a klub internetes szavazásán. A korábbi magyar válogatott kapus a szavazatok 46 százalékát begyűjtve fölényesen nyert Alekszandar Ignjovszki (19 százalék) előtt.

(Cikkünket partneroldalunktól, a focitipp.hu portáltól vettük át)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik