Élet-Stílus

Csatárt szerződtetett az Inter

Jan Koller szakított orosz csapatával; a Lazio-játékossal erősített az Inter; Németországban megválasztották az előző esztendő legjobbjait. Rövid hírek.

A profi labdarúgók a Werder irányítóját, Mesut Özilt választották meg az év játékosának a Bundesligában a Kicker szavazásán. A legjobb kapus René Adler (Leverkusen) lett.

Goran Pandev a Laziótólaz az Internazionale együtteséhez igazolt. A 26 éves macedón támadó négy és fél éves szerződést írta alá a bajnok és listavezető milánói csapattal.

A CSZKA Moszkva ötéves szerződést kötött Seydou Doumbiával, a Young Boys 22 éves csatárával. Az elefántcsontparti játékos csak a nyáron csatlakozik orosz csapatához.
A Realban és a Chelsea-ben is megfordult Geremi a török élvonalbeli Ankaragücü együtteséhez igazolt. A 31 éves kameruni középpályás másfél éves szerződést írt alá.

A brazil válogatott Daniel Carvalho a katari el-Arabi együttesében folytatja pályafutását. A 26 esztendős játékosért egy millió eurót fizetett új csapata a CSZKA Moszkvának.

Az uruguayi válogatott Sebastián Abreu két évre a brazil Botafogohoz igazolt.

A Schalke másfél millió euróért leigazolta Peer Klugét, a Nürnberg játékosát.

A klubvilágbajnokságon bronzérmet szerző Pohang Steelers új vezetőedzője a brazil Waldemar Lemos de Oliveira lett, aki egyéves szerződést kötött a dél-koreai csapattal.

A PSV szélsője, Dzsudzsák Balázs klubjából egyedüliként került be a holland élvonal 2009-es év csapatába a Voetbal International szavazásán. A magyar válogatott játékos több, mint kétszer annyi szavazatot kapott, mint mögötte végző Urby Emanuelson.

A korábbi cseh válogatott Jan Koller felbontotta a szerződését az orosz élvonalbeli Szamarával, és a francia harmadosztályú Cannes-hoz szerződött másfél évre.

Barátságos válogatott mérkőzésen: Tanzánia-Elefántcsontpart 0-1. Az elefántcsontpartiak gólját a Chelsea támadója, Didier Drogba szerezte.

Az összeállítást partnerünk, a Focitipp.hu készítette.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik