Élet-Stílus

5 tuti FN Tudósítás

Volt idén Berlini Fal leomlásának 20. évfordulója, Sziget és Temze Fesztivál, Margit híd-lezárás, diónyi jégdarabok és felhőszakadások, tüntetések és számtalan BB-parkolás – az FN Tudósítók pedig mindenhol ott voltak. Évzárásképpen a 2009-es év legjobb és legnézettebb FN Tudósításait válogattuk össze, arra biztatva az olvasókat, hogy a következő évben is maradjanak ugyanolyan lelkes tudósítók, mint idén.

Nézze meg Vojzi fotóit!

Nézze meg Vojzi fotóit!

A magyar egészségügy siralmas állapotára hívta fel a figyelmet Vojzi a tudósításában. „Mikor beléptem a kórterembe pár percig csak zavartan forgott a fejem, nem hittem el, hogy ez egy kórház!…A padlón látszott a lábnyomom a porban. Legalább egy hete nem volt felmosva!” – számolt be a budapesti Irgalmasrendi Kórház Kardiológiai osztályán tett látogatásáról.

Raptor tudósítása

Raptor tudósítása

Gázos Volán címmel egyik rendszeres FN tudósítónk, Raptor egy nem mindennapi plakátra hívta fel a figyelmet. „A plakát mondanivalója mosolyogtató, de sajnos a téma igaz…Nincs is annál élveztesebb, mint az mp3-mosdatlan test szag-italos lehellet egyvelegben utazni és még bizonyos gázok illatfelhőjét magamba szívni…” – írta tudósításában, bár abban nem volt biztos, hogy a felhívás tényleg a Vértes Volán Zrt.-től származik.


További fotók Nicks SPAR-trükkjéről!

További fotók Nicks SPAR-trükkjéről!

Nicks egy SPAR-trükköt osztott meg az FN Tudósítóval, miszerint hogyan kölcsönözhetünk bevásárlókocsit abban az esetben, ha csak papírpénz vagy csupán bankkártya van nálunk. A jól bevált módszere a következő: egy kulccsal helyettesíti a 100 forintos pénzérmét.


>> ” alt=”Tszucs tudósítása bővebben>>> ” border=”0″>

Tszucs tudósítása bővebben>>>

Tszucs kétrészes tudósítása a Gázgyári bűzről – miszerint egyre többen panaszkodnak Óbudán a volt Gázgyár területéről terjedő szagra, amely a csaknem ötven éve helyben tárolt veszélyes hulladék elszállítása közben keletkezik – annyira felkeltette lapunk érdeklődését, hogy az fn.hu alaposabban utánajárt az ügynek, és Bűzlik a gáz Óbudán címmel egy cikk is készült az fn.hu-n.

Nézze meg Einstein képriportjait!

Nézze meg Einstein képriportjait!

Az FN Tudósító Einstein egy lakótelepi lomtalanítás krónikáját írta meg és fotózta le, részletesen bemutatva hogyan változott szemétteleppé pár nap leforgása alatt egy csendes utca. „A “lomizók” szép kis “bunkert” építettek pár óra leforgása alatt, és még a fém szelektív hulladékgyűjtőt is “kifosztották”. Minden évben ez megy, és ez csak a kezdete a históriának” – kezdte beszámolóját a lomtalanítási kálváriáról, amelynek fejleményeit öt részben követhettünk nyomon az FN Tudósító oldalán.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik