Élet-Stílus

Manchesterben lemondanak Vidicsről?

Az angol Manchester United a jelek szerint felkészül hátvédje, Nemanja Vidics nyári távozására, az angol bajnoknál már a szerb válogatott utódját keresik.

A The Times információi szerint a United kiszemeltjei az Evertont erősítő angol U21-es válogatott Jack Rodwell, valamint a Serie A-ban tavaly a Palermo csapatával valósággal berobbanó, és több klub által is körüludvarolt dán Simon Kjaer.

Vidics az angol napilap szerint a Real Madrid játékosa lesz, a spanyolok 30 millió fontot sem sajnálnának a jelenlegi klubjával 2012-ig szerződésben lévő középhátvéd aláírásáért. A futballista felesége állítólag nem érzi magát jól Angliában, így déli szerződésre kapacitálja urát, akit a madridiakon kívül a Milan és a Barcelona is figyelemmel követ.

Az sem kizárt, hogy Alex Ferguson Vidicset nem egy, hanem két játékossal pótolja majd, Rodwell ugyanis védekező középpályásként is bizonyított már, míg Kjaer nem csak a védelem tengelyében, hanem a szélen is megállja a helyét. Rajtuk kívül a portói Bruno Alves megszerzését is fontolgatják az angol címvédőnél.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik