Élet-Stílus

Bryant törött ujjal döntött rekordot – videó

A Los Angeles Lakers sztárja szezoncsúcsot jelentő 42 ponttal rukkolt elő a Chicago Bulls elleni győztes találkozón, annak ellenére, hogy törött ujjal játszott.

Kobe Bryant elnyűhetetlen. Számára az sem jelent gondot, ha sérülten, törött mutatóujjal kell játszani. Szerda hajnalban sínbe tett ujjal dobálta a kosarakat, egyiket a másik után, és szezoncsúcsot jelentő 42 ponttal járult hozzá a Los Angeles Lakers Chicagóban aratott, 96-87-es győzelméhez. A kaliforniai csapat legutóbbi 13 találkozójából csak egyet veszített el, a Utah Jazz ellen kapott ki a hétvégén.

Az olimpiai bajnok kosaras azon a mérkőzésen úgy dobott 16 pontot, hogy ujjsérülése mellett gyomorpanaszok is hátráltatták, s bajára gyógyszeres kezelést kapott. „Játszottam már fájós bokával, sérült ujjízülettel és többféle más nyavalyával is, ám ezek rendszerint még elszántabbá tesznek” – mondta Bryant a keddi találkozó után.

Amíg a nyugati első Lakersszel felfelé, addig a Chicagóval lefelé száguld a hullámvasút, a „bikák” utolsó 13 meccsükből 11-et elveszítettek, s csak a 11. helyen állnak Keleten.

Eredmények

Ajánlott videó

Olvasói sztorik