Élet-Stílus

Áll a bál Ronaldo miatt

A portugál szövetségi kapitány meghívót küldött Cristano Ronaldónak, a Real Madridnál azonban hallani sem akarnak a sérült futballista szerepeltetéséről.

A portugál labdarúgó-válogatott szombaton és jövő szerdán a bosnyákokkal vív világbajnoki pótselejtezőt, és Carlos Queiroz szövetségi kapitány Cristiano Ronaldóra is számítana, ha csak percekre is, de pályára küldené az aranylabdás támadót.

Csakhogy világ legdrágább futballistája még mindig a bokáját fájlalja. Az Olympique Marseille elleni Bajnokok Ligája-meccsen sérült meg, és noha október 10-én pályára merészkedett a portugál-magyaron, alig húsz perc elteltével le kellett cserélni.

A Real Madrid felszólította a 24 esztendős játékost, hogy ne tegyen eleget a behívásnak, és azt tervezi, hogy beperli a portugál szövetséget, továbbá kártérítést követel, amennyiben a nyáron átigazolási rekordot jelentő 94 millió euróért megvásárolt sztár sérülése súlyosabbá válik egy válogatott találkozón való szereplés miatt.

A Marca című spanyol lap szerint Ronaldo belátja, hogy hiába is szeretne, a vb-pótselejtezőn nem állhat a portugál válogatott rendelkezésére. Egy másik ibériai újság, az ABC úgy tudja, Niek van Dijk holland specialista is eltiltaná a játéktól a portugál klasszist, és ha speciális gyakorlatok ellenére sem javul a sérülése, műtétre kerül sor. Márpedig ebben az esetben Cristiano Ronaldo januárnál előbb nem térhet vissza.

Áll a bál Ronaldo miatt 1

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik