Élet-Stílus

Rács mögött az Everton fiatal támadója

Őrizetbe vették Jose Baxtert, az Everton mindössze 17 éves csatárát. Mark van Bommel és Edwin van der Sar visszatérésre készül. Rövid hírek a partnerünktől.

Két hónap kihagyás után ismét a Bayern keretével edzett Mark van Bommel. A bajorok holland csapatkapitánya augusztusban, a Hoffenheim elleni Bundesliga-nyitányon törte el lábujját.

Rendbe jött az angol bajnok Manchester United holland hálóőrének, Edwin van der Sarnak a kéztörése is, a veterán kapus kedden a manchesteri tartalékokkal gyakorolt.

A Ligue 1-újonc US Boulogne együttesénél folytatja pályafutását a Lille egykori csatára, Matt Moussilou.
A 27 éves kongói támadó legutóbb a Nice B csapatánál szerepelt, de szerződése nyáron lejárt a piros-feketéknél.

A héten kés alá fekszik a Feyenoord kanadai játékosa, Jonathan de Guzman. A 22 éves irányító szombaton a Waalwjik elleni bajnoki találkozón szenvedett térdsérülést. De Guzman legkorábban a műtét után 10 héttel kezdheti meg az edzéseket.

A La Gazzetta dello Sport szerint Silvio Berlusconi az AC Milan eladását fontolgatja. Az olasz politikus privát vállalkozása 750 millió eurós adósságot halmozott fel, melyet a tulajdonos a futballklub eladásából szeretne visszafizetni. Az olasz sportlap lehetséges vevőként az albán Rezart Tacit jelölte meg.

Elküldte edzőjét, Roberto Donadonit a Napoli. Az olasz tréner az eddigi hét meccsből négyet elveszített a csapattal a Serie A-ban. Donadoni helyét Walter Mazzarri veszi át Nápolyban.

Jose Baxter bajba került

Jose Baxter bajba került

Marihuána, valamint hamis pénz birtoklásán érték Jose Baxtert, a Premier League-ben szereplő Everton 17 éves csatárát.
A játékost a liverpooli rendőrség őrizetbe vette. Baxter tavaly 16 évesen és 191 naposan mutatkozott be az Evertonban, és ezzel a klub történetének legfiatalabb debütánsa lett.

Három kulcsjátékos is hiányozni fog az ír válogatott keretéből a szombati, Olaszország elleni vb-selejtezőn. Damien Duff (Fulham) vádli-, Darron Gibson (Manchester United) ágyék-, Steven Reid pedig térdsérülés miatt hagyja ki a meccset.

Az Egyiptomban zajló U20-as világbajnokság keddi játéknapján: Ghána-Dél-Afrika 2-1 (hosszabbítás után), Egyiptom-Costa Rica 0-2. A magyar válogatott 2-2-es döntetlen után büntetőkkel 4-3-ra legyőzte Csehországot, és a legjobb nyolc közé jutott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik