Élet-Stílus

A City kiszemeltje a tartalékok között

A korábban a Real Madridban és a Liverpoolban is megfordult Antonio Nunez Cipruson folytatja a pályafutását, míg a Manchester City által ostromolt Joleon Lescottot a tartalékhoz száműzték az Evertonnál. Rövid futballhírek.

A ciprusi AEL Limasszol csapatában folytatja karrierjét Antonio Nunez. A 30 esztendős középpályás legutóbb a Real Murcia csapatát erősítette, viszont korábban játszott a Real Madridban és a Liverpoolban is – s utóbbival 2005-ben megnyerte a Bajnokok Ligáját. Nunez két évre írt alá a ciprusi klubnál.

Játékost cserélt egymással a Siena és a Bologna. A Siena védője, Daniele Portanova öt év után hagyta el a csapatot, míg a Bologna saját nevelésű, 25 esztendős hátvédje, Claudio Terzi 93 bajnokival a lábában költözött a toszkán városba.

A Napoli volt edzője, Eduardo Reja vette át a Hajduk Split irányítását. Az olasz szakvezető kétéves szerződést kötött a horvát klubbal, amely jelenleg csak a 13. helyen áll a tabellán.

Egy évvel meghosszabbította Matt Taylor szerződését a Bolton Wanderers. A 2008-ban négymillió fontért vásárolt középpályás az előző szezonban szerzett 10 góljával érdemelte ki az új, előnyösebb szerződést, amely 2012-ig köti a csapathoz.

A Liverpool hétvégi bajnokiján eltörte állkapcsát Martin Skrtel, a vörösök szlovák hátvédje, akire most két hét pihenő vár.

Szintén két hétig nem játszhat az orosz élvonalbeli Szpartak Moszkva osztrák légiósa, Martin Stranzl. A védő az FK Moszkva elleni 2-1-re megnyert derbin szenvedett térdsérülést.

Kapusa, Frank Rost nélkül vág neki a Guingamp elleni Európa Liga selejtezőnek a Hamburg. A németek portásának a sarka sérült meg, a cipőviselés is komoly fájdalmakat okoz neki.

Lescottot (jobbra)  a fakóba száműzték (MTI/EPA)

Lescottot (jobbra) a fakóba száműzték (MTI/EPA)

Az Arsenallal szemben csúnyán leszerepelt Everton megegyezett a spanyol Valenciával Éver Banega kölcsönvételéről. Az argentin középpályás átigazolása azonban problémákba ütközik, mivel Banega nem jogosult Angliában munkavállalási engedélyre.

A liverpooli klub problémáit tetőzi, hogy David Moyes kénytelen volt a tartalékok közé száműzni a Manchester City által ostromolt, távozási szándékát többször jelző Joleon Lescottot. A védő munkához való hozzáállása Moyes és a csapattársak szerint is elfogadhatatlan volt az elmúlt napokban.

100 éves a Budapest Honvéd címmel díszkiadványt jelentett meg a kispesti klub. Az egyesület teljes történetét feldolgozó könyv a Bozsik Stadion pénzügyi részlegén vásárolható meg.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik