Élet-Stílus

Együttest alapítanának Michael Jackson gyerekei

A Jackson família 79 éves feje a jövő évre tervezi a 12 éves Prince Michael, a 11 éves Paris és a 7 éves Prince Michael II színpadra küldését – számolt be a Daily Telegraph internetes kiadása. Az erről szóló tervek azt követően kaptak szárnyra, hogy Joe Jackson újságíróknak úgy nyilatkozott: Paris előadói tehetséggel bír, míg a Blanket néven emlegetett legkisebb csemete nagyon jó táncos.

A családfő terve azonban a Jackson-klán jó néhány tagját felháborította, szerintük a turnézás csak a gyerekek kizsákmányolását jelentené. “Joe Jackson világ körüli turnéra akarja vinni a gyerekeket 2010-ben, és már lemezfelvételi lehetőséget is felajánlott nekik” – állítja Ian Halperin író, aki jelenleg is Michael Jackson életrajzán dolgozik. “Arról beszél, hogy megszerzi nekik a világ legjobb bandáját, és The Jackson Three néven turnézni viszi őket” – tette hozzá az író.

Ian Halperin a családhoz rendkívül közel álló forrástól értesült Joe Jackson terveiről. Az egyelőre meg nem nevezett forrás a gyerekek sorsa iránti aggodalomtól vezérelve hamarosan nyilvánosság elé állhat – állítja az író. „A család egyik férfi tagja rettenetesen dühös. Szerinte Joe mindenképpen véghez akarja vinni tervét, bármi is legyen” – folytatta Halperin.

Joe Jackson családja körében sem örvend jó hírnévnek, Michael Jackson korábban többször is beszélt arról, hogy gyerekkorában apja verte, és a félelemtől hánynia kellett. Idősebb nővére, La Toya alátámasztotta a fivére által mondottakat, szerinte az apja részéről „állandóan fenyegető erőszak” nyomot hagyott gyerekein.

A június 25-én elhunyt Michael Jackson gyerekei feletti felügyeleti jogért a két idősebb gyerek anyja, Debbie Rowe, illetve a nagyszülők küzdenek. A hétvégén szárnyra kapott hírek szerint azonban Rowe és Katherine Jackson egyezséget kötött arról, hogy Joe Jacksont kizárják a gyerekek neveléséből.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik