Élet-Stílus

Owen az angol bajnok játékosa lett

Megköttetett a nyár legvalószínűtlenebb átigazolása: a korábbi aranylabdás Michael Owen kétéves szerződést kötött az angol bajnok Manchester Uniteddel.

A The Guardian című brit lap a „legvalószínűtlenebb” átigazolásának nevezte Owen klubcseréjét pénteki számában, pedig akkor még nem is csaptak egymás tenyerébe a felek.

Délutánra viszont ez is megtörtént, így a korábbi aranylabdás csatár, aki korábban a Liverpoolban és a Real Madridban is megfordult, kétéves szerződést kötött az angol bajnokkal.

Owen ingyen került a MU-hoz, miután a Newcastlenél lejárt a szerződése. A sérülékeny labdarúgót alaposan kivizsgáltatták, mielőtt orra alá dugták a szerződést: a 89-szeres válogatott csatárt csütörtökön egy térdspecialista vizsgálta Londonban, pénteken pedig Manchesterben látogatta meg az orvosokat.

Sir Alex Ferguson, a United skót menedzsere úgy nyilatkozott: a világ egyik legjobb támadóját sikerült megszerezniük. Korábban Antonio Valenciát is leigazolt a MU, míg Cristiano Ronaldo és Carlos Tévez távozott a klubtól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik