Élet-Stílus

Gera gólján ámulnak Londonban – videó

A Fulham szurkolói szerint Gera Zoltán Manchester United ellen szerzett látványos találata a londoni csapat második legszebb gólja volt a 2008/2009-es szezonban.

A magyar válogatott futballista március 21-én, a 30. fordulóban lőtte a szezon második legszebb Fulham-gólját, ráadásul az ellenfél a bajnoki címét megvédő Manchester United volt.

Egy kontratámadás során az Andy Johnsontól kapott labdát – a hat perccel korábban csereként beállt – Gera Zoltán felpörgette, majd az ötös sarkáról hanyatt vetődve a jobb alsó sarokba lőtt.

A bajnokverés, Gera csodagólja

A 30 éves magyar játékos látványos találata a londoni csapat 200. Premier League-gólja volt, és ezzel Gera hosszú gólcsendet tört meg, hiszen előtte az 4. fordulóban, a Bolton Wanderers ellen volt eredményes, végül két góllal zárta a bajnokságot.

A három legszebb Fulham-gólt megnézheti –
itt


.

A szavazáson a harmadik helyet Erik Nevland szerezte meg (egy gyors és formás ellentámadás végén közelről talált be a Stoke Citynek), míg a legszebb gólnak Paul Konchesky West Ham United elleni, 30 méteres bombáját látták a drukkerek.


Kelly Gera csapattársa lesz



A Fulham első nyári igazolása Stephen Kelly, aki a Birminghamtől érkezik Gera Zoltán csapatához. A 25 éves ír válogatott középpályás, aki a Tottenham Hotspurben is megfordult, míg az előző szezonban a Stoke Cityben játszott kölcsönben, három évre írt alá a londoni együtteshez.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik