Élet-Stílus

Buffon: maradok a Juventusnál

A világ legdrágább kapusa cáfolta az eligazolásáról szóló híreket, és bejelentette, hogy a következő szezonban is a Juventus labdarúgócsapatát erősíti.

Gianluigi Buffon az egyesület honlapján vetett véget a találgatásoknak, az olaszok világbajnok kapusa közölte, hogy a torinói klubnál képzeli el a jövőjét. „Nem hagyom el a Juventust, a következő szezonban is itt fogok védeni” – így a 31 éves játékos.

A posztján a világ legjobbjának tartott Buffon iránt a Barcelona, a Bayern München és az AC Milan is érdeklődött, a Manchester City pedig még a januárban környékezte meg. A Parmától 2001-ben rekordösszegért, 41 millió euróért leigazolt kapus azonban kikosarazta a kérőit.

Buffon: maradok a Juventusnál 1

Jelenlegi szerződése 2013-ig köti a Juventushoz Buffont, akit John Elkann klubtulajdonos, és Jean Claude-Blanc bírt maradásra, biztosították arról, hogy átmeneti volt csak a csapat idei gyengébb szereplése.

A nyáron minden bizonnyal alaposan megerősítik a Juve keretét. A Werder Bremen brazil középpályásának, Diegónak az érkezése már most biztosra vehető.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik