Élet-Stílus

Koeman: más lesz a máltai meccs

Erwin Koeman, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya teljesen más típusú mérkőzésre számít szerdán, a Málta elleni világbajnoki selejtezőn, mint amilyen a szombaton, Albániában 1-0-ra megnyert meccs volt.

“Nagyon fontos győzelem volt a tiranai, ennek megfelelően rendkívül bizakodó a hangulat a csapaton belül, de a lebecsülés legkisebb jele sem mutatkozhat, ugyanis a Málta elleni összecsapás ugyanolyan fontos lesz, mint az előző volt” – jelentette ki a holland szakvezető a Puskás Ferenc Stadionban tartott hétfő esti sajtótájékoztatóján.

Koeman szerint habár a Málta elleni találkozó képe minden bizonnyal más lesz, mint a szombatié volt, a magyar csapatnak ugyanazzal a motivációval kell pályára lépnie, hogy szerdán is sikeres legyen.

Málta ellen kezdhet Gera Zoltán? (MTI)

Málta ellen kezdhet Gera Zoltán? (MTI)

Koeman a várható kezdőcsapatról és taktikáról nem kívánt nyilatkozni, így azt sem árulta el, hogy kik pótolják a sárga lapok miatt eltiltott Babos Gábor kapust és Dárdai Pál középpályást. Hozzátette, az összeállítás sokak számára meglepetés lehetett Albániában, de a kezdőtizenegy kijelölését az aktuális ellenfélhez is igazítani kell, s nem lesz ez másként Málta ellen sem.

“Örülök, hogy a szurkolók ilyen nagy érdeklődést mutatnak a meccs iránt, ez kellemes meglepetésként ért. Egyúttal azt jelzi, hogy jó úton jár a válogatott” – zárta szavait Koeman.

A Málta elleni vb-selejtező szerdán 19 órakor kezdődik a Puskás Ferenc Stadionban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik