Élet-Stílus

Buffon válaszol: ki a Serie A legjobb kapusa?

Az olasz válogatottal immár együtt készülő remek kapus a világbajnok edzőtáborában kollégáit elemezte. Nem felejtett üzenni az Internek sem.

A két létfontosságú – Montenegro ellen Podgoricában, míg az írekkel Bariban lép fel Marcello Lippi csapata – találkozóra készülő Buffon sajtótájékoztatóján több, Olaszországban védő kapust is méltatott.

„„Ahhoz, hogy valaki a legjobbak közé tartozzon, elengedhetetlen, hogy a teljesítménye kiegyensúlyozott legyen. Érzésem szerint Albano Bizzarri, Sebastien Frey és Julio Cesar kiemelkedő képességű, egyben stabil sportemberek, s valamennyien világklasszisok.

Julio Cesar és Sebastien frey (Ansa)

Julio Cesar és Sebastien Frey (Ansa)

A Juventus (valamint az egész Serie A-mezőny) és az Inter (jobbára inkább Mourinho) között zajló nyilatkozatháborúhoz csatlakozva a torinói nem felejtett el odapiszkálni a rivális milánói fekete-kékeknek.

“Jose Mourinhót aligha tarthatjuk intelligens személynek. Nem szeretem, ha valaki tiszteletlen a kollegáival, ettől függetlenül próbálom megérteni és respektálni őt. A Barcelonával nyíltan kacérkodó Ibrahimovic pedig nem viselkedik profihoz méltóan. Egy hivatásának élő labdarúgó ilyen helyzetben lehetne megértőbb is.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik