Élet-Stílus

Drogba hosszabbíthat a Chelsea-vel

Didier Drogba kész szerződést hosszabbítani a Chelsea-vel, jóllehet, korábban arról szóltak a hírek, hogy az elefántcsontparti támadó távozni akar Londonból.

Az új edző, Guus Hiddink irányítása alatt Didier Drogba ismét formába lendült, gólokat szerez, élvezi a játékot, és ügynöke szerint nem elképzelhetetlen, hogy hosszabbít a Chelsea-vel.

Thierno Seydi állítja, az elefántcsontparti csatár kész tárgyalni a folytatásról a londoni klub vezetőivel – jóllehet, néhány brit forrás biztosra vette, legalábbis korábban lelkesen cikkezett arról, hogy Drogba a szezon végén búcsút int a Chelsea-nek.

Hajlandó maradni (MTI/EPA)

Hajlandó maradni (MTI/EPA)

„Amennyiben a Chelsea marasztalja, és megfelelő ajánlatot tesz, pártfogoltam meghosszabbítja a szerződését. Néhány nagy klub amúgy valóban érdeklődik Drogba iránt, de ügyében csak a szezon végén születik döntés. Annyit azonban megjegyeznék, hogy a labda a Chelsea térfelén pattog…” – magyarázta Seydi.

Didier Drogba szerződése egyébként csak a jövő nyáron jár le, de amint az ügynöke is elmondta, a 31 éves futballista sorsa már most nyáron eldőlhet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik