Élet-Stílus

Cassano torinói házat keres

A Sampdoria válogatott futballistáját egyre többször „boronálják” össze a Juventus csapatával, olasz lapok szerint a támadó képviselője egy torinói ingatlanügynökséggel tárgyal.

A Juventus érdeklődése Cassano iránt már nem titok Olaszországban, a torinóiak elnöke, Giovanni Cobolli Gigli a La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozva beismerte, hogy ’Fantantonio’ megszerzése szerepel terveik között.

A szélső mellett Quagliarella (Udinese), a brazil Diego (Bremen) és a spanyol David Silva (Valencia) is kiszemelt, utóbbi azonban sietett hangsúlyozni, hogy esze ágában sincs országot váltani.

Cassanónak viszont csak várost kellene cserélnie, s a játékos a jelek szerint komolyan gondolja a költözést.

Cassano torinói költözése egyre valószínűbb (Ansa)

Cassano torinói költözése egyre valószínűbb (Ansa)

A torinói Tuttosport ugyanis úgy értesült, hogy a futballista ügynöke, Giuseppe Bozzo megbízott egy chivassói – Torino melletti – ingatlanközvetítőt azzal a céllal, hogy lakást vásároljon magának a piemonti fővárosban.

A Gazzetta úgy tudja, hogy a Juventus mintegy 12 millió eurót, illetve Sebastian Giovinco tulajdonjogának 50 százalékát ajánlaná a genovaiért cserébe azzal a feltétellel, hogy az ifjú Giovinco is Torinóban maradna.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik