Élet-Stílus

Magyar-máltai: zászlóellenőrzés az MLSZ-ben

Csak olyan transzparenseket, zászlókat lehet bevinni a stadionba a magyar-máltai vb-selejtezőre, amelyeket előzetesen engedélyeztettek a szurkolók.

Bár a bajnoki mérkőzések kapcsán az MLSZ gyakorlatában
már évek óta megszokott, mégis némi újdonságot jelent – a rendőrség tavalyi döntésének értelmében -, hogy minden sporteseményre, így a válogatott meccsekre is csak olyan zászlók, transzparensek és egyéb szurkolói „segédeszközök” vihetők be, amelyeket a biztonsági szakértők láttak és előzetesen jóváhagytak – írta a szövetség honlapja.

Az április elsején, a Puskás Ferenc Stadionban sorra kerülő
Málta elleni világbajnoki selejtezőre készülő transzparensek „bevizsgálása”, illetve az engedélyezett eszközökre érvényes igazolások kiadása – a rendőrség embereinek közreműködésével – csütörtökön 14:30 órakor esedékes az MLSZ székházában, amelynek pontos címe a szövetség weboldalán megtalálható.

Csak engedéllyel lehet lobogtatni (MTI)

Csak engedéllyel lehet lobogtatni (MTI)

Jól fogynak a jegyek, különösen a legolcsóbbak

A csoportjában második helyen álló magyar válogatott idei első hazai mérkőzésére március 3-án kezdték meg a jegyárusítást, s eddig különösen a legolcsóbb, 1200 forintos belépőkre volt nagy a kereslet: a hírek szerint tízezer ilyen jegynek már több mint egyharmadát eladták.

Kitűnően halad Magyar Gyermek Labdarúgó-szövetség szervezése is: a stadion felső lelátójának alsó szektoraiban nyolcezer gyerekfocista szurkol majd a Koeman-csapatnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik