Élet-Stílus

Khan megbosszulná Hamedet

Fél évvel megsemmisítő vereségét követően ismét nagyon magabiztos Amir Khan, aki a hétvégén Manchesterben a rendkívülien rutinos Marco Antonio Barrerával (65 győzelem – 6 vereség) csap össze könnyűsúlyban.

A 19-1-es mérleggel rendelkező fiatal brit-pakisztáni bokszoló azt mondja, extra motivációt ad számára, hogy megbosszulhatja barátja, a korábbi pehelysúlyú világbajnok Naseem Hamed vereségét március 14-én, Manchesterben.

Barrera 2001-ben tudatosította a világgal, hogy a jól felépített brit-jemeni showman valójában nem egy világklasszis bokszoló, hisz a mexikói 12 meneten át bohócot csinált “Prince” Naseem Hamedből!

A bosszút most az a Khan igyekszik végigvinni, aki körül a kezdetektől sokkal nagyobb volt a hiszti, mint a lényeg, vagyis az ökölvívás, noha képességei tényleg elvitathatatlanok.

„Naz jó barátom, egy olyan harcos, akire mindig felnéztem, úgyhogy most szeretnék bosszút állni Barrerán. Beszéltem Nazzal, és elmondott néhány dolgot, hogy mit kéne tennem. Ő biztos benne, hogy megnyerem a küzdelmet.” – így a 22 esztendős olimpiai ezüstérmes tehetség. „Ha minden úgy történik, ahogyan elterveztem, Barrerának a meccs után el kell majd gondolkodnia a visszavonuláson. Életem formájában vagyok, az ötödik menetig sem fogja kihúzni.”

Barrera a korkülönbségre való tekintet nélkül úgy gondolja, a 22 esztendős Khan nem rendelkezik elég tapasztalattal, hogy győzni tudjon ellene. „Amikor én 22 éves voltam, az első világbajnoki címemet már hat alkalommal megvédtem, és legyőztem néhány igazán nagy harcost is. De minden, amit Khanról hallani, hogy ő még fiatal, és tehetséges.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik