Élet-Stílus

Robinhót megbünteti a Manchester City

Robinho pénzbüntetést kap, amiért a múlt héten meglépett a Manchester City edzőtáborából. Angol lapértesülések szerint 200 ezer fonttal lesz szegényebb.

A brit rekordot jelentő 32,5 millió fontért szerződtetett brazil futballista a múlt héten engedély nélkül elhagyta a klub tenerifei edzőtáborát. Mint utóbb elmondta, családi okok miatt utazott haza, és hozzátette: a szándékáról értesítette a vezetőket. A csapat edzője azonban ennek éppen ellenkezőjét állította.

A pályán nincs vele gond: eddig 12 gólt szerzett (MTI)

A pályán nincs vele gond: eddig 12 gólt szerzett (MTI)

Mark Hughes menedzser szerdán úgy nyilatkozott, a klub nem megy szó nélkül a „szökés” mellett, és fegyelmi eljárást indított. Robinho pénzbüntetésre számíthat, de annak mértékét
a Manchester City az együttes belső ügyeként kezeli.

Az angol sajtó szerint a Realtól szerződtetett támadónak – aki a hétvégén érkezett vissza Brazíliából, s hétfőn már a csapattal edzett – 200 ezer fontot kell befizetnie a klub kasszájába.

A walesi szakember fontosnak tartotta leszögezni, hogy Robinhót ugyanúgy kezelik, mint a csapat többi játékosát, nem kivételeznek vele, és kitért arra is, hogy a brazil játékos bocsánatot kért tőle az engedély nélküli utazásért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik