Élet-Stílus

A Bayern minden követ megmozgat Pandevért

A Bayern még az utolsó pillanatban sem adja fel. A német rekordbajnok képviselői már felvették a kapcsolatot Goran Pandev ügynökével.

Olasz sajtóértesülés szerint a bajorok az utolsó pillanatban még ajánlatot tettek a klubjával, a római Lazióval jelenleg a szerződéshosszabbításról egyeztető macedón támadónak.

A Sportsmediaset úgy tudja, a csatárt kereső müncheni vezetés már felvette a kapcsolatot a futballista ügynökével, Carlo Pallavicinóval.

„Egyelőre azon vagyunk, hogy újraértelmezzük Goran római szerződését” – árulta el Pallavicino. Pandev jelenleg 450 ezer eurót keres évente, ám ügynökével karöltve szeretné másfélmillióra felsrófolni fizetését (ennyit keres a csapatkapitány Rocchi is).

Pandev értéke jelenleg 18 millió euró  (Ansa)

Pandev értéke jelenleg 18 millió euró (Ansa)

Müncheni szempontból a 2011-ig a római egyesülethez kötött játékos a Kölnbe távozó Podolski tökéletes pótlása lehetne, s bár Pallavicino korábban úgy nyilatkozott, hogy védence szívesen maradna az olasz fővárosban, a Lazio máris lépett: a rómaiak nem titkoltan támadót keresnek.

Választásuk Rodrigo Palacióra, a Boca Juniors 25 esztendős csatárjára esett, apró probléma, hogy az argentin válogatottba nemrég behívott játékos sérülése miatt májusig nem léphet pályára.

Pandev távozásával a Lazio mindenképpen nyerne, hisz 2004-ben „fillérekért”, mintegy hárommillió euróért passzolta le nekik az Inter – ezzel szemben jelenleg 18 millióra becsülik a játékost.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik