Élet-Stílus

Eltűnt Robinho

Robinho elhagyta a Manchester City tenerifei edzőtáborát, a klubnál sem tudják, hogy pontosan miért. A brazil játékos a BBC-nek elmondta, hogy családi okok miatt utazott haza, és erről tájékoztatta a klubot is.

Nem elég, hogy hétfő este a brazil Kaká a visszautasította a klub ajánlatát, most honfitársa, a csapat legnagyobb sztárja, Robinho is eltűnt. A brazil támadó engedély télkül elhagyta Tenerifén készülő Manchester City edzőtáborát.

A távozásának lehetséges okairól a klub nem adott hivatalos tájékoztatást, és találgatásokba sem kívánt bocsátkozni Robinho hollétét illetően. Állítólag visszatért Dél-Amerikába…

Eltűnt, mint a kámfor  (MTI/EPA)

Eltűnt, mint a kámfor (MTI/EPA)

“Én annyit tudok, hogy Robinho nincs az edzőtáborban. Ha valóban lelépett, megsértette a klub fegyelmi szabályzatát. Ám mielőtt bármi mást is mondanék, derüljön ki, hogy mi történt egész pontosan” – nyilatkozta a BBC internetes kiadásának Garry Cook, manchesteri kékek ügyvezető igazgatója.

A BBC nem sokkal később elérte a brazil játékost, aki elmondta, hiogy családi okok miatt utazott haza. “Jeleztem a klubnak, hogy el kell hagynom az edzőtábort. A történteknek semmi köze nincsen ahhoz, hogy Kaká leigazolása végül kútba esett. Jó barátom, örültem volna, ha a Cityhez igazol” – idézi a honlap Robinhót.

A Manchester City tavaly augusztusban egy zsák pénzt, brit átigazolási rekordnak számító 32,5 millió fontot fizetett ki a Real Madridnak a 24 éves támadóért, aki 12 gólt szerzett a City szerelésében, s a szurkolók legnagyobb kedvence lett.

Más kérdés, hogy vele sem szerepel valami fényesen a csapat, 22 forduló után csak a 11. helyen szerénykedik a Premier League tabelláján.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik