Élet-Stílus

Ronaldo falnak ment Ferrarijával

Összetörte Ferrariját Cristiano Ronaldo, a Bajnokok Ligája-címvédő Manchester United futballsztárja. A portugál játékos sértetlenül megúszta az esetet, a rendőrök megszondáztatták, az eredmény negatív.

Az aranylabdás csatár éppen az edzésre tartott, amikor a manchesteri repülőtér mellett egy alagútban a falnak csapódott Ferrarijával. A kocsi eleje a helyszíni beszámolók szerint teljesen összeroncsolódott, de Ronaldo sértetlenül kiszállt a kocsijából. A kétpályás utat csaknem beborította a törmelék, a bal első kereket pedig mintegy 200 méterrel messzebb találták meg.

A rendőrség vizsgálatot indított az ügyben. Még a helyszínen megszondáztatták a portugál klasszist, a teszt negatív eredményt hozott.

Csoda hogy sértetlenül megúszta (MTI/EPA)

Csoda hogy sértetlenül megúszta (MTI/EPA)

“Meglepődtünk, hogy sértetlenül megúszta a balesetet, mert nagyon csúnyán nézett ki a Ferrarija. Az út szélén állt, beszélgetett a rendőrökkel, nagyon kétségbeesettnek és rémültnek tűnt” – mondta az egyik szemtanú a BBC-nek.

A délelőtti tréningre végül sikeresen eljutott Ronaldo, mögötte hajtott ugyanis Bentleyjével a csapat holland kapusa, Edwin van der Sar. Mindkét játékos a Manchesterhez közeli Cheshire megyében lakik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik