Élet-Stílus

Az AC Milan nem bírt a Torinóval

Az AC Milan hátrányból fordított a Torino ellen, a végén azonban be kellet érnie a döntetlennel a Serie 12. fordulójának vasárnap esti záró mérkőzésén.

Szórakoztató futballt, számtalan helyzetet és négy gólt hozott a 12. forduló záró mérkőzése, az AC Milan torinói vendégjátéka.

A 25. percben Roberto Stellone fejesgóljával a hazaiak szerezték meg a vezetést, ám kisvártatva már 1-1 állt az eredményjelzőn.

Gennaro Gattuso ugratta ki Alexandre Patót, aki 7 méterről a bal felsőbe varázsolta a labdát.

Ronaldinho pazar gólt szerzett (MTI/EPA)

Ronaldinho pazar gólt szerzett (MTI/EPA)

Öt perccel később a fordítás is összejött az AC Milannak, a bajnokságban hatodszor eredményes Ronaldinho szabadrúgásból vette be Matteo Sereni kapuját. A térfélcsere után is akadt helyzet mind a két oldalon, az újabb gólra azonban a 78. percig kellett várni. Ekkor Kaha Kaladze kinyújtott kezéhez ért a labda, a megítélt büntetőből pedig Alessandro Rosina egyenlített.

A Torino rászolgált a döntetlenre, megérdemelten mentett pontot, de az igazsághoz tartozik, hogy Francesco Pratali kezezése miatt a Milannak is járt volna egy tizenegyes.

A milánóiak a második helyen állnak a tabellán, három pont a hátrányuk a városi vetélytárs Interrel szemben, míg a Torino pontszerzésének köszönhetően feljött a 16. helyre.

Serie A, 13. forduló:
Torino-AC Milan 2-2 (1-2)
Gól: Stellone (25.), Rosina (78., 11-esből), ill. Pato (28.), Ronaldinho (34.)

Korábbi eredmények:
Bologna-Palermo 1-1
Chievo-Siena 0-2
Lazio-Genoa 1-1
Lecce-AS Roma 0-3
Napoli-Cagliari 2-2
Reggina-Atalanta 3-1
Sampdoria-Catania 3-0
Inter-Juventus 1-0
Fiorentina-Udinese 4-2

Ajánlott videó

Olvasói sztorik