Élet-Stílus

Sziget-jegyet is rakhatunk a karácsonyfa alá

Kedvezményes áron vásárolhatunk Sziget-, Heineken Balaton Sound-, illetve VOLT fesztivál-bérletet szerdától.

2009 nyarának legjobb bulijai kerülhetnek a most hirdetett akcióval az idei karácsonyfák alá. A Sziget Szervezőiroda jövőre július 1-4 között rendezi meg a soproni Lövér Kempingben a 17. VOLT fesztivált, a hazai paletta egyik legjelentősebb vidéki eseményét. Egy héttel a VOLT után, július 9-től immáron harmadik alkalommal, azonban már négy napon át várja a Heineken Balaton Sound rajongóit Zamárdi szabadstrandja. Idén kisebb hisztériát szült, hogy a Balaton-parti fesztiválra – a hazai fesztiválszervezés történetében először – már elővételben elfogytak a jegyek, érdemes tehát időben beszerezni a bérleteket.

Az első Sziget óta 15 év telt el. A szervezők – a szigetlakók javaslatait figyelembe véve – úgy döntöttek, új időszámítás kezdődik a fesztivál életében, s 2009-ben már egy, a korábbi értékeket megtartó, de mégis megújult Szigettel várják a látogatókat. Az óbudai Hajógyári-sziget augusztus 12-17 között nyújtja majd a hamisítatlan “Sziget-életérzést”, és borítékolhatóan újra lesznek további napok (nulladik és mínusz ikszedik napok is).

A szervezők limitált számban, egy-egy fesztiválra 5-5000 darab bérletet adnak ki. Tekintettel a korábbi évek tapasztalatai alapján várható érdeklődésre, személyenként és fesztiválonként legfeljebb 4 jegyet vásárolhat a közönség.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik