Élet-Stílus

Szenzáció készülődik a Realnál

A Sport című spanyol lap szerint a Barcelona egykori trénere, Frank Rijkaard válthatja januárban Bernd Schustert a Real Madrid kispadján.

A barcelonai Sport című lap szerint a Real vezetősége váltásra szánhatja el magát a télen, amennyiben a csapat az őszi idény végén nem lesz mind a három fronton (bajnokság, kupa, BL) versenyben, illetve, ha nem szűnnek meg a feszültségek az öltözőben. A hírek szerint a játékosok szemét igencsak szúrja, hogy a német edző segítője, Manolo Ruiz rendszeresen kritizálja őket, továbbá annak edzésmódszereivel sincsenek kibékülve.

Közben az együttes oda-vissza kikapott a Juventustól, így veszélybe került a továbbjutás a Bajnokok Ligájában. Emellett az is aggasztja a klub vezetőit, hogy noha Schusterrel bajnokságot nyert a csapat, játékban „nem lépett” előre.

Frank Rijkaard dirigál majd Madridban? (dailymail.co.uk)

Frank Rijkaard dirigál majd Madridban? (dailymail.co.uk)

Az igazi szenzáció – értesült a Sport című lap -, hogy ha váltásra kerül sor, akkor a posztra az örök rivális Barcelona egykori trénere, Frank Rijkaard a legesélyesebb.

Mindezt azzal magyarázva, hogy a holland szakember képes rendet tartani az öltözőben, szót ért a játékosokkal, kiváltképp a gárda – fontos embereinek számító – öt holland légiósával.

Ezzel együtt meglehetősen valószínűtlennek tűnik Rijkaard januári hatalomátvétele. Két okból is. A fővárosi lapok szerint Bernd Schustert a szezon végéig aligha bocsátják el, másfelől Rijkaard a Real kispadja helyett az AC Milánét foglalná el, mint ennek többször is hangot adott már.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik