Élet-Stílus

Torres pihenőre kényszerül

Elképzelhető, hogy nem játszhat a Liverpool jövő heti BL-mérkőzésén Fernando Torres, az angol csapat egyik legnagyobb sztárja. A támadó combsérülést szenvedett a spanyol válogatott szerda esti vb-selejtezőjén.

Az Európa-bajnok már a belgák elleni – végül 2-1-re megnyert – brüsszeli találkozó elején kénytelen volt lebicegni a pályáról, s később kiderült: elszakadt egy izom a jobb lábában, emiatt várhatóan tíz nap pihenőre kényszerül.

Óscar Celada, a spanyol csapat orvosa később megerősítette az értesüléseket, a szakember szerint az sem kizárható, hogy Torres az előzetesen vártnál később csatlakozhat klubcsapatához.
„Fernando erős fájdalmat érez a jobb combjában, ám egyelőre nem lehet pontos diagnózist felállítani. Pillanatnyilag azt sem tudjuk, húzódással vagy szakadással állunk szemben. Ha előbbi, akkor egyhetes pihenő után elkezdheti az edzéseket, ha nem, akkor komolyabb kihagyásra számíthatunk.”

Torres csapat- és klubtársa, Arbeola a mihamarabbi felgyógyulásban reménykedik, és sajnálja honfitársát, hogy nem játszhat nevelőklubja ellen.

„Nagyon rosszkor jött az a sérülés, hisz olyannyira várta a madridi mérkőzést. Csak remélhetjük, hogy a sérülés nem túl komoly, hisz iszonyú szükség lenne rá – nagyon fontos mérkőzések várnak ránk, s ő a csapat egyik kulcsembere” – vélte a liverpooli szélső védő.

A Liverpool éppen a 24 esztendős csatár volt klubjánál, az Atlético Madridnál vendégeskedik a jövő héten, de hogy a meccs pontosan hol lesz, még nem lehet tudni. Az UEFA egy korábbi rendbontás miatt arra kötelezte a spanyolokat, hogy az összecsapást Madridtól legalább 300 km-re rendezzék meg, a helyszín azonban egyelőre még bizonytalan.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik