Élet-Stílus

Sampras megfizethetetlen

Taróczy Balázs, a vasárnap nagy sikerrel zárult Legendák csatája elnevezésű szenior torna főszervezője azt szeretné elérni, hogy a sorozat egyik állandó állomása Budapest legyen és jövőre újabb csillagokat is láthasson a teniszrajongók népes hazai tábora.

“Nagyon örülök, hogy jól sikerült verseny volt, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy a négy nap során összesen több mint 12 ezren látogattak ki a Papp László Sportarénába” – mondta az MTI-nek az egykori kiváló magyar teniszező. “Úgy gondolom, ezek a nagyszerű sportemberek mindent elkövettek annak érdekében, hogy jól szórakozzon a közönség. John McEnroe pedig egészen elképesztő teniszt produkált.”

Taróczy elmondta, hogy még nem összegezték a verseny kiadási és bevételi oldalát, de azt már elárulhatja, hogy nem volt veszteséges a rendezvény.

Nagy sikerül volt McEnroéknak (Galéria az utolsó napról)

Nagy sikerül volt McEnroéknak (Galéria az utolsó napról)

“Jövőre további sztárokat szeretnék elcsábítani hozzánk, remélem eljön a svéd Stefan Edberg és talán mások is” – tette hozzá. Az MTI azon kérdésére, hogy esetleg az amerikai Pete Samprast is meg lehetne nyerni egy budapesti kiruccanásra, Taróczy csak ennyit mondott: “Pete megfizethetetlen!”

A Papp László Sportarénában csütörtöktől vasárnapig rendezett összecsapásokon nyolc teniszlegenda – John McEnroe, Björn Borg, Pat Cash, Goran Ivanisevic, Sergi Bruguera, Guillermo Vilas, Thomas Muster és Henri Leconte – mutatta be kivételes tudását. A viadalt Ivanisevic nyerte, Leconte lett a második és McEnroe a harmadik. Ezen a tornán versenyzett utoljára Borg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik