Élet-Stílus

Bayern: Lahm végre döntött

Philipp Lahm nem igazol a Barcelonához, a német válogatott védő továbbra is a Bayerm Münchent erősíti. Cafú és Serginho viszont búcsút int az AC Milannak.

Mégis a a bajnok és kupagyőztes Bayern Münchenben folytatja pályafutását Philipp Lahm, az együttes német válogatott védője, miután 2012-ig meghosszabbította szerződését.

„Örülök, hogy maradhatok. Szeretnék Bajnokok Ligáját nyerni a csapattal” – nyilatkozta a 24 éves labdarúgó. Egy hónapja még úgy tűnt, hogy a hátvéd elhagyja bajor sztárcsapatot, mi több: sajtóinformációk szerint már meg is egyezetett a Barcelonával, ugyanakkor a futballista végül mégis a maradást választotta.

Marad a Bayernben (imago)

Marad a Bayernben (imago)


AC Milan: távoznak a brazilok

A szezon végén távozik az AC Milantól Cafú és Serginho, az együttes két brazil labdarúgója. „Eljött az idő. Öt csodálatos esztendőt tölthettem Milánóban, és mindent megnyertem a csapattal” – nyilatkozta a 37 éves világbajnok Cafú, aki visszatér szülőhazájába, akárcsak 36 esztendős honfitársa, aki 1999 óta szolgálta a vörös-feketéket. A Milan az olasz bajnokság utolsó fordulójában az Udinesét fogadja, és akkor érheti el a Bajnokok Ligája indulást érő negyedik helyet, ha nyer és ezzel egyidőben a Fiorentina pontot veszít Torinóban.

Eltiltják az edzőt

Az ellenfél befolyásolásáért három mérkőzésre szóló eltiltást kapott Delio Rossi, a Lazio vezetőedzője. A 47 esztendő stréner – akinek ráadásul 10 ezer eurót is fizetnie kell – 2006 áprilisában egy olyan telefonbeszélgetéssel bukott le, amelynek során arra kérte Claudio Lotito klubelnököt,
hogy egyeztessen a Lecce illetékeseivel a taktikáról.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik