Élet-Stílus

Hargreaves sérülten futballozik

Owen Hargreaves, a BL-ben is érdekelt Manchester United angol válogatott labdarúgója bevalotta, hogy maradandó sérüléssel kénytelen futballozni.

A játékos nyáron igazolt a Bayern Münchentől a Manchester Unitedbe, alapembernek szánták, sérülése miatt azonban eddig csak 14-szer volt kezdő a bajnokságban, ötször pedig csereként állt be. Azt eddig is tudni lehetett, hogy a térdével van a gond, ám Owen Hargreaves most bevallotta, sérülése egyszerűen nem gyógyítató, ugyanakkor így is folytatja a pályafutását, és igyekszik minél többször bekerülni a MU együttesébe, amely vezeti a bajnokságot és elődöntős a Bajnokok Ligájában.

„Az orvosok azt mondják, kénytelen leszek így boldogulni, mivel nem nagyon lehet mit tenni. Az úgynevezett patellaínnal van a baj, és ez merőben különbözik a többi sérüléstől. Komolyan mondom, jobb, ha törik vagy szakad valamid, mert a szalag és a csont meggyógyul, de az ín esetében ez nem ilyen egyszerű. Néha hónapok, néha évek kellenek, hogy rendbe jöjjön, de megeshet, hogy soha nem is fog, és különösebb magyarázat sincs” – mondta Hargreaves, aki a baj ellenére sem adja fel.

17 millió fontért vette meg a Manchester United (AFP)

17 millió fontért vette meg a Manchester United (AFP)

„Szeretnék minden mérkőzésen játszani, de ez aligha fog menni. De ha pályára lépek, azon leszek, hogy minél jobban segítsem a csapatomat” – nyilatkozta a 27 esztendős angol válogatott középpályás, aki kezdő volt a szerdai, Roma elleni BL-meccsen, és az angol bajnok egyik legjobbja volt, még gólpasszt is adott. Mozgásán nem tűnt fel, hogy különösebb problémája lenne.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik