Élet-Stílus

Védelmét alakítja a Tottenham

Az angol élvonalban szereplő Tottenham markáns játékosokkal erősítette keretét, a londoniak hétfőn Jonathan Woodgate-et édesgették magukhoz, ám további futballisták érkezése valószínűsíthető.

A Real Madrid csapatánál is megfordult Woodgate elsősorban folyamatos sérülései miatt vált ismertté; pedig korábban remek teljesítménnyel rukkolt elő.

A Leeds csapatának egyik legjobbja a klub gazdasági összeomlása után került a Newcastle csapatához, ahonnan Spanyolországba vezetett az útja.
A madridi intermezzót követően a Middlesbrough együtteséhez került, s a ’Boro együttesénél magára talált.

Jonathan Woodgate Londonban folytatja (AP)

Jonathan Woodgate Londonban folytatja (AP)

A Spurs a középső védő egykori klubjával, a Newcastle-el meccselt, s végül 7.25 millió fontos ajánlatának köszönhetően lett befutó.

A három és fél évre aláíró (hetenként 60 ezer fonttal honorált) Woodgate mellett a skót Rangerst erősítő Alan Hutton is a White Hart Lane-en folytathatja, annak ellenére, hogy a Manchester United jelentkezésében bízó 23 éves védő korábban két alkalommal is visszautasította Juande Ramosék ajánlatát.

A játékos 33 ezer fontot keres majd hetente, s ezzel ő lesz a legjobban fizetett skót labdarúgó.

Hutton lesz a legjobban kereső skót játékos (skysports)

Hutton lesz a legjobban kereső skót játékos (skysports)

A glasgowiak és a londoniak megegyeztek, így a futballista 9 millió fontért cserél klubot és országot. A The Sun úgy tudja, a Spurs Németországban is aktív, az angolok a Hertha BSC brazil támadó középpályását, Gilbertót is vinnék. Ám lemaradnak a portugál Tiago Mendesről.

A La Gazzetta dello Sport szerint a Juventus válogatott középpályása marad Torinóban annak ellenére, hogy a klub hétfőn ultimátummal fenyegette: amennyiben nem szerződik Londonba, a kispadon találhatja magát.

A Bolton is erősödik: a Wanderers csapatában folytatja pályafutását Gary Cahill, az Aston Villa hátvédje. A két együttes megegyezett a játékos 5 millió fontos lelépési díjáról, igaz, birminghamiek saját nevelésű játékosának ügynökei a városi rivális City csapatával is tárgyalnak.

Cahill az idény első felét kölcsönben a Sheffield United együttesében töltötte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik