Élet-Stílus

Beckham a brit miniszterelnöknél vizitált

David Beckham, az angolok futballsztárja kedden este felkereste hivatalában Gordon Brown brit miniszterelnököt. A felek a beszélgetés témáját magánügynek tekintik.

Kapcsolódó linkek


foci.lap.hu
sport.lap.hu


A 99-szeres angol válogatott labdarúgó kedden este közel egy órát töltött Gordon Brownnál. A Downing Street-i hivatal szóvivője szerint David Beckham magánügyben kereste fel a brit miniszterelnököt, ennek megfelelően nem is számolt be a futballista, valamint a kormányfő közötti beszélgetés témájáról.

Beckham sem ment bele a részletekbe, annyit azonban megjegyzett: Brownt érdeklődik a sport, kivátképp a futball iránt. Továbbá elárulta, szó volt futballakadémiája és az iskolák közötti esetleges együttműködésről.


Beckham a brit miniszterelnöknél vizitált 1

A miniszterelnökkel diskurált (AFP)


A Manchester United és a Real Madrid korábbi klasszisa ugyanakkor nem felejtett el bókolni a brit miniszterelnöknek. „Brown úr nagyon jó ember. Gondoskodik az országunkról, s szerintem nagyszerű munkát végez. Elmodhatatlanul büszke vagyok arra, hogy találkozhattam vele.” Felmerült, hogy Beckhamet nevezik ki az angol vb-pályázat „nagykövetének”, a labdarúgó erre a miniszterelnöknél tett látogatása után mosolyogva azt felelte: „Majd meglátjuk, mit tartogat a jövő.”

A 32 esztendős középpályás jelenleg az amerikai Los Angeles Galaxy játékosa, ám mivel a Major Soccer League (MLS) szünetel, a „Spiceboy” az Arsenal csapatával készül a 100. válogatott fellépésére. Merthogy bízik benne, hogy Fabio Capello szövetségi kapitány vele is számol a február 6-ai, Svájc elleni találkozón.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik