Élet-Stílus

Kaká nem hisz a bajnoki címben

Kaká, az AC Milan labdarúgócsapatának brazil klasszisa szerint csapatának már alig maradt esélye arra, hogy elnyerje a bajnoki címet. Az aranylabdás futballista az Inter ellen bakizó Dida védelmére kelt.

“Természetesen mindent elkövetünk azért, hogy az élen végezzünk, de nagyon nagy a lemaradásunk, sok pontot vesztettünk. A minimális célkitűzésünk az, hogy kivívjuk a Bajnokok Ligája-szereplés jogát” – nyilatkozta Kaká, aki a 2007-es év legjobb játékosa lett a Nemzetközi Labdarúgó Szövetségnél (FIFA) és elnyerte a France Football magazin Aranylabdáját is.

Az AC Milan vasárnap 2-1-re kikapott a milánói rangadón az éllovas Internazionalétól. Jelenleg a 12. a tabellán, 25 ponttal marad el az Intertől, igaz három mérkőzéssel kevesebbet játszott a klubvilágbajnokság miatt.





A városi derbin egy szépségdíjas Pirlo-szabadrúgással a BL-győztes szerezte meg a vezetést, de az Inter Dida két hibájának köszönhetően begyűjtötte a három pontot: az első hazai találatnál Cruz jobb alsóba tartó lövése a kapus kezei alatt került a hálóba, majd Cambiasso lökete elől “vetődött el” Dida.

“Az öltözőben senki nem tett szemrehányást Didának, mindenki kiállt mellette. Számos helyzetben volt már a segítségére a csapatnak, és én személy szerint úgy gondolom, hogy ő a világ egyik legjobb kapusa” – nyilatkozta Globoesporténak Kaká.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik