Élet-Stílus

Budapest több pontján is kaotikus a forgalom

admin
admin

2007. 08. 08. 10:55

A FigyelőNet érdeklődésére a budapesti városháza forgalomtechnikusai elmondták, hogy a helyszínen az egyes vélekedésekkel szemben nem a Sziget miatt kapcsolták ki a jelzőlámpákat, hanem egy belső tápegység kiégése miatt szünetel a forgalomirányító lámpák működése. Elmondták azt is, hogy a hiba kijavítása csak csütörtök délután, illetve rosszabb esetben csak péntek délelőttre várható.

Buda sem jobb

Elkezdték az útfelújítást a Krisztina körúton a Szilágyi Erzsébet fasor és az Attila út között, valamint a Csaba utcában a Várfok utca és a Városmajor utca között, emiatt útszűkületre és sebességkorlátozásra lehet számítani. A munkálatok miatt lelassult a közlekedés a Moszkva térhez vezető útvonalakon is.

Az itt közlekedő 158-as busz végállomását a Csaba utcából a Moszkva térre helyezték át, valamint az 5-ös busz Moszkva téri megállói szintén ide kerültek időlegesen. A Hegyalja úton úgyszintén útszűkület lassítja a haladást a BAH csomópont és az Avar utca között a felújítási munkák miatt. Az Erzsébet híd felé csak egy sáv járható, torlódásra kell számítani.

További, a közlekedés helyzetét leginkább befolyásoló váratlan eseményekről, balesetekről, torlódásokról kaphat folyamatos tájékoztatást a FigyelőNet Útinform rovatában.
Ellenkező irányban helyenként szintén egy sávra szűkül le az útpálya, mert még tart a közműépítés is. Ha minden terv szerint megy, a Hegyalja úton augusztus 20-ra szűnhet meg a forgalomkorlátozás.

És még…

A Thököly úton a Baross térnél (a Keleti pályaudvar melletti szakaszon) pedig csütörtökön 7–17 óráig lezárták a külső sávot, mindkét irányban kábelfektetés miatt.

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Picture taken on June 25, 2013 in Aachen, western Germany, shows British actor and UNICEF Goodwill Ambassador Roger Moore and his Danish wife Kristina Tholstrup waving from a carriage as they visit the CHIO World Equestrian Festival.
Moore, who will forever be remembered for playing the womanising superspy James Bond, died May 23, 2017, aged 89, his family announced in a statement. / AFP PHOTO / dpa / Henning Kaiser / Germany OUT
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.