Élet-Stílus

Harmadszor is lecsapott a Chelsea

A londoni sztárcsapat az angol bajnokság befejezése óta harmadik alkalommal igazolt: fizetnie ezúttal sem kellett, hiszen az izraeli Tal Ben Haimnak lejárt a szerződése a Bolton Wanderersszel.

Kapcsolódó linkek

chelsea.lap.hu
sport.lap.hu

A 25 éves védőt a Newcastle is szerette volna leigazolni, de a játékos végül a londoniak mellett döntött. A Bolton egykori menedzsere Sam Allardyce a Newcastle-be vitte volna, de a védő érthető okokból az elmúlt szezon második helyezettjét választotta.

Ben Haim a Chelsea harmadik igazolása: Jose Mourinho korábban már megszerezte a Readingtől Steve Siddwellt és a Bayerntől Claudio Pizarrót. Az izraelihez hasonlóan a két másik játékosért sem kellett egyetlen egy fontot sem kicsengetnie a Chelsea milliárdos tulajdonosának, hiszen mindkettőjüknek lejárt a kontraktusa addigi csapatánál.

Mourinho már a januári átigazolási időszakban is szerette volna Londonba csábítani a hátvédet, de akkor állítólag Roman Abramovics megakadályozta az ügyletet. Nagy szüksége lett volna pedig a Chelseanek egy jó védőre, hiszen John Terry kiesése miatt alaposan fel kellett forgatnia a csapatot a portugál szakembernek.

Két kiszemeltje van még angol lapjelentések szerint Mourinhónak: a PSV-s Alex szinte biztosan Chelseaben folytatja, és Dárdai Pál csapattársának, a csatár Marko Pantelicsnek is jók az esélyei.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik