Élet-Stílus

FTC: napokon belül dönthetnek a befektetőről

Az FTC elnöksége szerdai ülésén kidolgozta azt a feltételrendszert, amelynek meg kell felelniük a zöld-fehér klub befektető-jelöltjeinek.

Kapcsolódó linkek

ftc.lap.hu
sport.lap.hu

Takács Tibor, Rieb György klubelnök tanácsadója a ferencvárosiak hivatalos honlapján azt nyilatkozta, hogy napokon belül eldőlhet, melyik jelentkezővel állapodnak meg, előtte azonban a testület hitelt érdemlően meg kíván bizonyosodni a lehetséges befektetők működéséről és pénzügyi helyzetéről.

Takács azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy több partnerrel születik megállapodás. Az ftc.hu úgy tudja, hogy a hongkongi és a brit jelentkező közül kerülhet ki a befutó, jelenleg a britek „állnak kicsit jobban”.

A labdarúgócsapat jelenleg a második helyen áll az NB II-es bajnokság Keleti csoportjában, a feljutás kérdése az utolsó fordulóban, szombaton dől majd el.

Az Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elfogadta az FTC kérelmét, így a zöld-fehérek Baktalórántháza elleni meccse egy időben (18 órakor) kezdődik a Nyíregyháza-Vecsés találkozóval. A határozat értelmében egyébként valamennyi másodosztályú bajnokira ugyanabban az időben kerül sor. A Fradit, illetve a szabolcsi csapatot két pont választja el a tabellán, de a fővárosiaknak jobb a gólkülönbségük.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik