Élet-Stílus

Beckenbauer: új csapatot kell építeni Münchenben

Az utóbbi időszak kínos eredményei miatt gyökeres változásokat helyezett kilátásba Franz Beckenbauer, a Bayern München labdarúgóklub elnöke. Ottmar Hitzfeld lesújtó kritikával illette a csapatot.

“Ez így nem mehet tovább. Mindent elölről kell kezdenünk, új csapatot kell építenünk. Ha úgy játszunk, mint szombaton Stuttgartban, akkor nyugodtan leírhatjuk a szezont. Minden poszton komoly erősítésre szorulunk” – írta a Bild című napilapban megjelenő kolumnájában a “Császár”.

Ottmar Hitzfeld, a bajorok trénere a Stuttgart elleni kudarcot követően elsősorban a védelem teljesítményét kritizálta: “Hátul hat-hét katasztrofális hibát követtünk el. De nemcsak a hátsó alakzat szerepelt nagyon gyengén. Az volt az ember benyomása, hogy nem egy egységes csapat lépett pályára Stuttgartban. Fennáll annak a veszélye, hogy szétesik a csapat a hátralévő meccsekre.” Az 58 éves edző is már lemondott a bajnoki címvédésről, de a Bajnokok Ligát érő harmadik hely megszerzésében még bízik.

Abban Hitzfeld és Beckenbauer egyetért, hogy a következő szezonra új csapatot kell építeni

Kapcsolódó linkek

bayernmunchen.lap.hu
sport.lap.hu

Münchenben. “A középpályán és a csatársorban kell mindenképpen erősödnünk. Mark van Bommel nem tudja irányítani a játékot, a csapatnak viszont égető szüksége lenne egy kreatív játékmesterre. Diego, van der Vaart vagy éppen Lincoln-szerű focista kell a csapatba. A védelemben a reményeim szerint jövőre sokkal stabilabbak leszünk, ha Willy Sagnol és Valerien Ismael is teljesen egészséges lesz.” – mondta Beckenbauer.

Játsszon az FN BL-Tippjátékán. Az egyszerű tippelésen túl most ismerőseivel, barátaival saját csoportokat (ligákat) is létrehozhat, és értékes nyereményekkel is gazdagodhat.
Irány a Tippjáték!



Ajánlott videó

Olvasói sztorik